Dato og klokkeslæt

7. jul–25. aug 14.00–15.00

Guidet tur i russernes fodspor

Onsdag mødested ved Den Russsiske Kirkegård

I RUSSERNES FODSPOR - I ALLINGE

OBS! TILMELDING NØDVENDIG PÅ TLF. 56 95 07 35 (tast 4 for at tale med en medarbejder) ELLER SEND EN MAIL TIL CHS@BORNOLMSMUSEUM.DK

Hver onsdag kl. 14 kan du få en guidet tur med en af museets historikere.
Se de sovjetiske krigergrave og få svar på spørgsmålene, hvad døde de russiske soldater af, og hvorfor blev de egentlig begravet i Allinge?
Derudover vil du blive klogere på, hvordan det russiske monument er blevet brugt i det politiske og diplomatiske spil i Østersøen efter 2. verdenskrig.

Turen varer ca. 1 time.

Russernes 11 måneder på Bornholm satte sit præg på øen og dens befolkning – og ikke bare i disse måneder, men i årtier fremover og helt frem til i dag.

Alligevel er denne del af historien ukendt for mange danskere, og derfor vil Bornholms Museums historikere tage besøgende med på guidede ture i Rønne og Allinge, som lægger op til dialog og debat om historiske begivenheder og brugen af dem i politiske sammenhænge.

UDSTILLINGER OG GUIDEDE TURE I SAMME BILLET

Køb Fællesbilletten for kr. 125,- og få fri adgang til Bornholms Museums fire afdelinger; Bornholms Museum, Erichsens Gård, Hjorths Fabrik og Gaarden - inkl. de to guidede ture.

Er du kun interesseret i dagens guidede tur og udstillingen kan du købe entré for kr. 90,-

Kom forbi museet og køb din billet inden turens start eller betal via mobilepay hos historikerne, inden turen starter.

Bornholms Museum følger myndighedernes retningslinjer og der er derfor krav om relevant corona-dokumentation på mobil eller i print, hvis du skal besøge museets udstillinger.

Sted

Mødested: Den Russiske Kirkegård, Pilegade 18A, 3770 Allinge

Pris

Guidet tur og museumsbesøg kr. 90,-
BORNHOLMS MUSEUM