STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

26. juni 16.30–18.00

Smag & Oplev havtorn på Høstet

Inspiration, rundvisning og smagsprøver...kom med!

Høstet har inviteret gæster og glæder os til at byde velkommen i havtorn-​plantagen sammen med Nordic Fermentation, Vandkefir Perler og Østersøens  Brænderi.

Vi glæder sig til at fortælle om hvordan de på hver deres måde, anvender havtorn i deres lækre produkter. Der er måske mulighed for en lille smagsprøve og der er i hvert fald rig lejlighed til at suge til sig af deres erfaringer og viden om fermentering, perlende vandkefir og mikro-​destillering. Alle tre har efterhånden også en god portion erfaring inden for fødevare-​iværksætteri og alt hvad det indebærer.

Læs mere på Gaardens egen hjemmeside.

Sted

Høstet, Ibskervej 34, 3730 Nexø

Pris

Kr. 60,-