Dato og klokkeslæt

10. december 13.00–14.30

Lørdagsforedrag 10. december 2022

Carmen Curlers

Carmen Curlers v. museumsinspektør Mads Findal Andreasen fra Museum Vestsjælland

Vi har ladet os inspirere af tv-serien om carmen curlers og inviteret en kollega fra Museums Vestsjælland forbi.  Mads Findal Andreasen har for museets udstilling ”carmen curlers – iscenesat”.

I 1964 åbnede Arne Bybjerg sin nu ikoniske carmen curlers-fabrik på Hareskovvej i Kalundborg. Udstillingen tager den besøgende tilbage til 1960’erne og 70’erne. Hvorfor hedder udstillingen ”carmen curlers – iscenesat”? Fordi iscenesættelse er noget, der gik igen i hele Arne Bybjerg og fabrikkens virke.

Fra de mange fængende reklamer og busserne, der hentede kvinder til fabrikken fra hele Vestsjælland – til skræddersyede kitler og den gyldne Rolls Royce.
Udstillingen er lavet i samarbejde med den internationalt anerkendte scenograf Rikke Juellund.

Hør Mads Findal Andreasen fortælle om carmen curlers og udstillingen.

Bornholms Museum - Sankt Mortens Gade 29 - 3700 Rønne

Foredraget er inkl. i entréprisen