Dato og klokkeslæt

29. okt–31. dec 11.00–15.00

Temaudstilling: RUSSERNE KOMMER!

Bornholms Museum (lørdag 11-15)

RUSSERNE KOMMER!
- SOVJETISKE SOLDATER PÅ BORNHOLM 1945-46

Bornholms Museum stiller i årets særudstilling skarpt på de sovjetiske soldater på Bornholm i tiden efter 2. Verdenskrig. Der er også en scenografisk/musikalsk udstilling om de dramatiske bombardementer af Nexø og Rønne den 7. og 8. maj 1945. Det er en udstilling, der rammer alle sanser. 

Udstillingen byder på et rigt udvalg af samtidige fotografier af de sovjetiske soldater på Bornholm. De var glade for at komme til et sted, hvor der var gode fotografer, og de fleste ønskede at få taget et godt portræt til familien derhjemme. Samtidig var de lokale fotografer fascinerede af de fremmedartede soldater. Det kom der mange spændende og gode billeder ud af.

Sted

Bornholms Museum, Skt. Mortens Gade 29, 3700 Rønne

Pris

Alm. entré