Dato og klokkeslæt

26. september 12.00–14.00

Dyret i leret – leret i dyret

Kulturuge

Sammen med børnene kigger vi på Mikael Geertsens udstilling, Geertsen vs. Hjorth, nærstuderer de mange værker, og går på udkik efter de mange dyr der gemmer sig, både i de udstillede værkerne og de gamle originale gipsforme som er vises på udstillingen.

Efterfølgende modellerer vi selv små dyr og eller trykker lerdyr ud i gipsforme.

Vi kigger også sammen, på de mange farverigt dekorerede fabeldyr- heste, giraffer, dromedarer, kameler osv. som Gertrud Kudielka formgav og dekorerede på Hjorths Fabrik i midten af 1900tallet. Efterfølgende kan man selv dekorere Gertrud Kudielkas fine små fabeldyr, som allerede er formet og brændt første gang, og nu er klar til at blive dekorerer med keramiske farver.

Efterfølgende vil vi på Hjorths brænde og glaserer frembringelserne, som senere kan afhentes i butikken på Hjorths Fabrik.

Hjorths Fabrik, Krystalgade 5, Rønne

Adgang med kulturarmbånd