Dato og klokkeslæt

18. sep–18. aug 14.00–15.00

Koncert & fællessang i Rønne

Bornholm frit 2021

Bornholms særlige udsatte position og skæbne, er baggrunden for arrangementet Bornholm Frit. Bornholm Frit har også ladet sig inspirere af de alsang/fællessangstævner, der foregik over hele Danmark under den tyske besættelse og således også på Bornholm.

Som kulturel begivenhed indeholder Bornholm Frit også noget nyt og aktuelt, idet der dels tages afsæt i et repertoire af de gamle kendte sange fra tiden omkring besættelsen, men også præsenterer nyere kendte, som helt nyskrevne sange der understøtter temaet. Målet er at sætte fokus på fællesskab og frihedsidealer i en nutidig og nærværende kontekst.

Vi indbyder alle bornholmere, øens faste gæster og turister til både fællessang og koncert med stærke solistpræstationer. Sammen vil vi fejre friheden - den fælles historie og identitet og de fælles værdier og kultur på Bornholm.  

PRAKTISK

- Store Torv, 3760 Rønne

- Det er gratis for publikum at deltage i Bornholm Frit. Begge arrangementer foregår udendørs

- Medbring din smartphone, så du kan downloade sangteksterne og info om Bornholm Frit

- Medbring også gerne en klapstol, et lunt tæppe og egne drikkevarer efter behag

Det bliver dejligt at fejre friheden på alle måder og vi glæder os til at fejre den med jer. Så følg med og hold øje med Bornholm Frit på www.facebook.com/bornholmfrit og www.billings.dk.

Sted

Store Torv, 3760 Rønne

Pris

Gratis