Dato og klokkeslæt

24. apr–29. maj 11.00–12.00

Intro til Hjorths Fabrik

Hør om fabrikkens keramikproduktion og særudstillinger

INTRO TIL HJORTHS FABRIK

Hver lørdag holder vi introduktion med god afstand udenfor i haven inden I selv kan gå på opdagelse i den over 150-årige gamle keramikfabrik.
Her kan I høre om Hjorths historie og arbejde samt keramikkens rejse fra råmateriale til figurer og Sose-kopper.

Når retningslinjerne bliver ændret, bliver de udendørs introduktioner til vores normale rundvisninger igen.

INTRODUKTION TIL HJORTHS FABRIK ER INKLUDERET I ENTRÉPRISEN

Køb Fællesbilletten for kr. 125,- og få fri adgang til Hjorths Fabrik og introduktionen om lørdagen samt fri entré på Bornholms Museum, Erichsens Gård og Gaarden. Bornholms Museum tilbyder også guidede ture i 'Russernes fodspor' mandag og onsdag som en del af Fællesbilletten.

Er du kun interesseret i Hjorths Fabriks arbejdende keramikmuseum og udstillinger kan du købe entré for kr. 90,-

Hjorths Fabrik, Krystalgade 5, 3700 Rønne

Introduktion til arbejdet på Hjorths Fabrik og entré kr. 90,-