Dato og klokkeslæt

31. maj–5. jul 14.00–15.00

Guidet tur i russernes fodspor

Mandag mødested ved Skt. Nicolai Kirke i Rønne

I RUSSERNES FODSPOR - I RØNNE

OBS! DESVÆRRE AFLYST 2. PINSEDAG

Hver mandag kl. 14 kan du få en guidet tur med en af museets historikere.
Hør om de skelsættende dage da bomberne faldt over Rønne, afslutningen på den tyske besættelse og genopbygningen, samt hvordan russernes indtog påvirkede bornholmernes dagligdagsliv i byen.

Turen varer ca. 1 time.

Russernes 11 måneder på Bornholm satte sit præg på øen og dens befolkning – og ikke bare i disse måneder, men i årtier fremover og helt frem til i dag.

Alligevel er denne del af historien ukendt for mange danskere, og derfor vil Bornholms Museums historikere tage besøgende med på guidede ture i Rønne og Allinge, som lægger op til dialog og debat om historiske begivenheder og brugen af dem i politiske sammenhænge.

UDSTILLINGER OG GUIDEDE TURE I SAMME BILLET

Køb Fællesbilletten for kr. 125,- og få fri adgang til Bornholms Museums fire afdelinger; Bornholms Museum, Erichsens Gård, Hjorths Fabrik og Gaarden i en hel uge - inkl. de to guidede ture.

Er du kun interesseret i dagens guidede tur og udstillingen kan du købe entré for kr. 90,-

Kom forbi museet og køb din billet inden turens start eller betal via mobilepay hos historikerne, inden turen starter.

Bornholms Museum følger myndighedernes retningslinjer og der er derfor krav om relevant corona-dokumentation på mobil eller i print, hvis du skal besøge museets udstillinger.

Skt. Nicolai Kirke, Kirkepladsen 20, 3700 Rønne

Guidet tur inkl. entré til Bornholms Museum kr. 90,-