Dato og klokkeslæt

16. oktober 13.00–18.00

Fermentering med Malene Rossil

Workshop på Gaarden

Vi gentager succesen og afholder igen workshop i fermentering på Gaarden.
Fermenteret mad, er mad med mikrober, der giver mening for dig og din mave og så er det både sjovt og dejligt at fremstille. Og, jeg lover dig, det er ikke spor svært, når først du får det lært!
På denne dag, lærer du at brygge din egen Kombucha, koge den rigtige saltlage til dine sprøde, fermenterede grøntsager og få sat gang i din egen lækre kraut, kimchi, tempeh og spicey løg. Tillige vil du lære at lave din egen kimchi pasta og få indblik i en masse spændende muligheder i fermenteringens univers.
Du får en masse gode tips og Malene deler gladelig ud af sine erfaringer og viden. Malene lægger endvidere vægt på det sundhedsmæssige perspektiv samt smagsnuancer ved fermenteret mad. Så du kan glæde dig!
Du får 5 forskellige fermenterede produkter med dig hjem og indbydelse til at være medlem af Nordic Fermentations workshop opfølgnings gruppe på Facebook, som støtter og giver gode råd, så du får mest muligt ud af dine fermenterede produkter. Både ifht. at passe dem og til at spise dem, når de er klar.
Derudover skåler vi også i Bornholm Kombucha og I får lidt gode fif til, hvordan I kan mixe de skønneste cocktails med kombucha, med og uden alkohol.
Husk:
3 glas a 1 – 2 liter samt 2 mindre, på mellem 2,5 – 5 dl. (Tag hellere et glas eller to for meget med, hvis der er noget som går i stykker eller lign.) Genbrugsglas er fremragende.
Pris for hele dagen, incl grøntsager, opskrifter og opfølgning i fælles Facebook gruppe.