Dato og klokkeslæt

18.–20. okt 10.15–11.15

Omvisning i særudstillingen Russerne kommer

Efterårsferie

Omvisning i særudstillingen ’Russerne kommer!’
Mandag til onsdag kl. 10.15 i efterårsferien kan du komme på omvisning med museumsinspektør Jakob Seerup. Han introducerer og viser rundt i særudstillingen 'Russerne kommer! – Sovjetiske soldater på Bornholm 1945-46'.

Har du undret dig over hvorfor befrielsen af Bornholm endte så voldsomt med bombardementer af Nexø og Rønne? Eller hvad der lå til grund for den sovjetiske besættelse? Måske du har tænkt på, hvordan det mon påvirkede bornholmerne dengang og nu? Så mød op til omvisningen og få svar på dine spørgsmål.

Omvisningen varer ca. 1 time. NB. Der er trapper op til særudstillingen.

Sted

Bornholms Museum, Skt. Mortens Gade 29, 3700 Rønne

Pris

Inkluderet i entréen