Dato og klokkeslæt

2. oktober 10.00–17.00

På rejse i det vilde lers historie

Bornholm Crafts Week 21

Tag med på en rejse i det bornholmske vilde lers historie. Undervejs møder vi Bornholms ældste ler, bl.a. de fantastiske røde og grønne lerformationer på kysten ved Risegård, Sose-leret som er helt anderledes og kaolin ved Kaolin søen.

Fra de smukke naturområder går turen ind i værkstederne hos Cassius Clay, hvor vi oplever bearbejdning af det ”vilde ler” og den igangværende produktion på gårdens lerfabrik. Keramikerne Anne Mette Hjortshøj og Ann Charlotte Ohlsson viser rundt i værkstederne og gallerierne. Jesper Lindstrøm Larsen er guide på hele turen.

Arrangementet starter med en rundvisning på Hjorths Fabrik, hvor går vi i sporene på Laurits Hjort og Hans Hjort og ser på hvordan fabrikkens udvikling og dens produkter spiller sammen med de forskellige lertyper, der findes på Bornholm. Frokost er inkluderet i prisen. Transport i egen bil med mulighed for samkørsel. Max 25 personer.

Sted

Hjorths Fabrik, Krystalgade 5, 3700 Rønne

Pris

350 kr. pr. person
Køb billet