Kommende arrangementer

Sæt billeder på!

Så er det tid til at mødes igen. Denne gang vil vi gerne samles om at få sat billeder/fotos på de emner, vi tidligere valgte til udstillingen: multikultur, naboskab, det sociale liv og generationer.

Vi skal have valgt de bedste til fotos til udstillingen. Kom og vær med til at få sat ord på, hvorfor netop de her fotos skal med.

Har du/I nogen gamle fotos liggende, som passer til et eller flere af temaerne? Det kan være ældre fotos, men også gerne nyere.  Så tag dem med.

Vi har også billeder fra Bornholms Museums billedsamling og de fotos vi allerede har lånt af folk.

Arrangementet er åbent for alle, der bor i området. Du er meget velkommen, også selvom du ikke tidligere har været til én af museets caféer.

 

Tid: Lørdag d. 13. april kl. 11-13

Sted: Café 20'eren. Gartnervangen 20

 

 

Tidligere arrangementer

Tag med på tur i nabolaget med museumsformidler Sanne Steenberg Hansen. Lørdag d. 19. januar kl. 11-13.

Hvor godt kender du dit nabolag? Vi går en tur i kvarteret omkring NordParken, hvor Sanne vil fortælle lidt om områdets historie. Har du en historie fra området, som du gerne vil dele? Vi indsamler fortællinger og mødes efterfølgende til en snak og kop kaffe i beboercaféen 20’eren.

 

Kom med om bag de lukkede døre på Bornholms Museum i Sct. Mortens Gade. Lørdag d. 2. februar kl. 11-13.

Vi inviterer på tur i museets magasiner, hvor vi vil kigge på ting, der igennem tiden er blevet doneret af personer fra NordParkens kvarter.  Bagefter tager vi en snak om de ting, der betyder noget for dig. Tag en ting med, der har værdi for dig (eller et billede af den). Din tings historie nedskrives og vil indgå i den endelige udstilling.

 

Foto workshop: Din ting. Lørdag d. 16. februar kl. 11-13.

Vi fortsætter temaet fra caféen d. 2. februar og tager udgangspunkt i din favorit-ting. Denne gang vil professionel fotograf Martin Thaulow være til stede og du har mulighed for at få taget et portræt af dig med din favorit-ting, som vil indgå i den endelige udstilling på Bornholms Museum.  

 

Arrangement for børnene i NordParken. Torsdag d. 21. marts kl. 14-15.

Børnene fra 3. årgang på Aavangskolen, der bor i NordParken, inviteres til leg i 20'eren og til at fortælle om deres yndlingssteder i området.

 

Arrangement for børnene i NordParken. Tirsdag d. 26. marts kl. 14-15.

Børnene fra 3. årgang på Aavangskolen, der bor i NordParken, inviteres til leg i 20'eren og til at vise deres yndlings legesteder i området. Fotograf Martin Thaulow vil være til stede og tage billeder af børnenes udvalgte steder.

Kontakt projektansvarlige
Museumsformidler
Sanne Steenberg Hansen
Mail: ssh@bornholmsmuseum.dk
Tlf. +45 60 19 53 21

Projektkoordinator
Ida Folden Brink
Mail: ib@bornholmsmuseum.dk