Kommende arrangementer

Vi er nu i en fase, hvor vi vil lave interviews og indsamle dokumentation fra området. Der er derfor en pause i café-arrangementerne, men vi planlægger at genoptage dem i midt-slut marts.

 

Tidligere arrangementer

Tag med på tur i nabolaget med museumsformidler Sanne Steenberg Hansen. Lørdag d. 19. januar kl. 11-13.

Hvor godt kender du dit nabolag? Vi går en tur i kvarteret omkring NordParken, hvor Sanne vil fortælle lidt om områdets historie. Har du en historie fra området, som du gerne vil dele? Vi indsamler fortællinger og mødes efterfølgende til en snak og kop kaffe i beboercaféen 20’eren.

 

Kom med om bag de lukkede døre på Bornholms Museum i Sct. Mortens Gade. Lørdag d. 2. februar kl. 11-13.

Vi inviterer på tur i museets magasiner, hvor vi vil kigge på ting, der igennem tiden er blevet doneret af personer fra NordParkens kvarter.  Bagefter tager vi en snak om de ting, der betyder noget for dig. Tag en ting med, der har værdi for dig (eller et billede af den). Din tings historie nedskrives og vil indgå i den endelige udstilling.

 

Foto workshop: Din ting. Lørdag d. 16. februar kl. 11-13.

Vi fortsætter temaet fra caféen d. 2. februar og tager udgangspunkt i din favorit-ting. Denne gang vil professionel fotograf Martin Thaulow være til stede og du har mulighed for at få taget et portræt af dig med din favorit-ting, som vil indgå i den endelige udstilling på Bornholms Museum.  

Kontakt projektansvarlige
Museumsformidler
Sanne Steenberg Hansen
Mail: ssh@bornholmsmuseum.dk
Tlf. +45 60 19 53 21

Projektkoordinator
Ida Folden Brink
Mail: ib@bornholmsmuseum.dk