125 års jubilæum

Det fejrer vi med et storslået program for alle vores medlemmer, hvor du også har mulighed for at møde din bestyrelse

Bornholms Museumsforenings 125 års jubilæum!

Fredag d. 23. - søndag d. 25. november

• Indvielse Af Bornholms Museum 23 Juli 1923

Bornholms Museumsforening fylder 125 år!

Fredag d. 23. november - HJORTHS FABRIK

Kl. 13.00: Butikken samt udstillingerne og værkstederne åbner.

Kl. 13-17: Kom og lav din egen julepynt af porcelæn. For medlemmers børn og børnebørn.

Kl. 15.00: Formidler Sanne Steenberg Hansen fortæller om udvalgte relieffer og de tre store keramikfabrikker på Bornholm.

Kl. 16.00: Hør keramiker Anne Mette Hjortshøj fortælle om sit brug af bornholmske materialer.

Hele dagen:
Der er 20% rabat for medlemmer ved køb af keramik i butikken.

Lørdag d. 24. november - BORNHOLMS MUSEUM

Kl. 12-14: "DIN TING": Til lørdagsforedraget har du mulighed for at medbringe den ting, du synes bedst repræsenterer 2018. Det er et led i Nationalmuseets og P4-Bornholms projekt ”Din Ting”. Den bedste/mest interessante/originale ting eller simpelthen tingen med den bedste historie, bliver valgt ud til den nationale konkurrence om, hvad der skal udstilles på Nationalmuseet. Bornholms Museum vil også meget gerne se på tingene, og eventuelt indsamle nogle, til at bevare for eftertiden.

Kl. 14-16: Kom og se de første arkæologiske genstande indsamlet i slutningen af 1800-tallet, når arkæolog Finn Ole Sonne Nielsen viser frem og fortæller om, hvordan arkæologien på Bornholm har udviklet sig.

Hele dagen:
Der er 20% rabat for medlemmer i butikken.

Søndag d. 25. november - GAARDEN - BORNHOLMS MADKULTURHUS

Kl. 11.00: Dørene åbnes til gårdspladsen, Madkulturhuset og Skafferiet.

Kl. 11.15: Kom med bonden på markvandring. Hils på dyrene og hør om vintersyslerne.

Kl. 11-14: Vi bager kommenskringler i Madkulturhuset. Kom og vær med!

Kl. 13.00: Kom med bonden på markvandring. Hils på dyrene og hør om vintersyslerne.

Skafferiet sælger lækker kaffe og kage. Ved køb af varer er der 10% rabat til medlemmer.

Søndag d. 25. november - BORNHOLMS KUNSTMUSEUM
Kl. 14.00: Børnerundvisning for medlemmers børn og børnebørn.

Kl. 15.00: FERNISERING - Velkommen til åbning af "Kunst på papir fra Bornholms Kunstmuseums samling"! Taler af museumsdirektør Lars Kærulf Møller og museumsinspektør Mathilde Renberg. Museet byder på et glas vin.

Kl. 15.15: Formand Christina Dideriksen holder jubilæumstale og kårer vinderen af et livslangt medlemskab!

Hele dagen:
Der er 20% rabat for medlemmer i butikken (dog ikke på kunsthåndværk).

50% rabat for medlemmer på postkort og plakater.

10% rabat for medlemmer på mad og drikke i caféen, der også tilbyder kokkens lækre flæskestegssandwich til kun kr. 65,-

KONKURRENCE!
På foreningens afdelinger vil det alle tre dage være muligt for medlemmer at deltage i en konkurrence, hvor præmien er et livslangt medlemskab til Bornholms Museumsforening!

Besøg alle afdelingerne og øg dine chancer for at vinde! Formand Christina Dideriksen trækker lod og kårer en vinder i forbindelse med sin jubilæumstale søndag d. 25. november på Bornholms Kunstmuseum.

Se program som pdf-fil
PDF-fil med program