Sommeraktiviteter i Sankt Mortens Gade i Rønne

Kom og prøv udfordringerne på Bornholms Museums afdeling i Sankt Mortens Gade i Rønne

  • IMG 0030
  • Krollebolleturist

Aktiviteter på afdelingen i Sankt Mortens Gade

Bornholms Museum er også for børn!

På Bornholms Museum er der masser at se og gøre – også for børn. Hvad med at gå på opdagelse i den etnografiske samling med samuraidragter, spændende congolesiske figurer og ting? Eller gå en tur ind i Agnes Dues stuer, som står da hun levede på Christians Ø. Der er også den sjove skibsfartsudstilling, hvor man næsten tror man er ombord på et sejlskib.

Man kan få hjælp til at gå på opdagelse via Krølle-Bølle opgavehæfter. Her er opgaver for de mindste, de ikke så små og de lidt større. De er på dansk, tysk og engelsk.

I legetøjsudstillingen kan man se alt det gamle legetøj, men også lege med noget af det! Lige ved siden af finder man den gamle skolestue, hvor man kan lege sig tilbage til ”Den sorte skole” og skrive med griffel på skifertavle og skrive på den store tavle på væggen. Der er masser af anskuelsestavler, som også må bruges.

Hvis man er mere til fortidens spændende verden, er der Det Arkæologiske Forsøgsrum, hvor man selv kan forsøge sig som arkæolog. Her kan man også prøve en metaldetektor.