Martin Thaulow holder foredrag om det at være på flugt

Martin Thaulow, fotografen bag portrætserien til udstillingen ’På flugt’, fortæller om sit arbejde med at portrættere flygtninge på Bornholm og i udlandet. Han har siden 2014 taget billeder af flygtninge, en interesse der startede da et asylcenter åbnede i Svaneke i august 2014. Siden har Martin Thaulow rejst til lande som Tyrkiet, Libanon, Tyskland, Finland m.fl., hvor han har dokumenteret livet i flygtningelejre og steder, hvor flygtninge lever under svære kår. Sammen med Martin Thaulow vil én af personerne, der er portrætteret i udstillingen, berette om sin farefulde rejse fra Syrien til Danmark og fortælle om hvad det vil sige at være flygtning.
Martin Thaulow er stifter af nonprofit-projektet Refugee Today, der fungerer som en platform, hvor flygtninge kan fortælle deres personlige historier. Gennem sine portrætter ønsker han at fremhæve, at hver flygtning er et menneske i sin egen ret med egne erfaringer, tanker og fortællinger – i kontrast til den gængse omtale og fremstilling af flygtninge som del af en kollektiv masse.
  • P9090121 Resized
  • Paaflugt
Fakta

Hvornår

Hvor

Bornholms Museum, Sct. Mortensgade 29, Rønne. Museet åbner ½ time før.

Pris

Entré - børn gratis - Medlemmer af Bornholms Museumsforening har fri adgang.
Flere arrangementer
Bytur om bombardementet af Rønne 1945 09.07.18 Bornholms Museum, Sct.Mortensgade 29, Rønne Vasagård i Åker 12.07.18 Vasagård i Åker, Vasegårdsvejen 6, 3720 Åkirkeby. Haverundvisning på Erichsens Gård 14.07.18 Erichsens Gård, Laksegade 7, 3700 Rønne Erichsens Gård - musik i gårdhaven 20.07.18 Erichsens Gård, Laksegade 7, 3700 Rønne