Foredrag om Syrien

Foredrag om Syrien på Bornholms Museum i samarbejde med Bornholms Flygtningevenner torsdag 19. april kl. 18-20.

Mellemøst-korrespondent for Politiken Anders Jerichow gæster Bornholms Museum i forbindelse med særudstillingen ”På Flugt”.

Under titlen ”Syrien - fra undertrykkelse til oprør til borgerkrig ... og mere undertrykkelse” vil Anders Jerichow gennem sit mangeårige virke som journalist, med Mellemøsten som speciale, give os et indblik i den syriske tragedie. Han vil berette om den folkelige protest, om politisk kontrol og de militære forbrydelser. Anders Jerichow og Bornholms Museum vil med dette foredrag give deltagerne mulighed for at komme om bag ved konflikten i Syrien og forstå mere af situationen. Ikke mindst på en bredere forståelse af situationen for de syriske flygtninge i Danmark og andre steder.

Foredraget er gratis for medlemmer af Bornholms Museumsforening ellers er der en entrépris på 70 kr.
  • DSC 2158 Resized
Fakta

Hvornår

  • torsdag den 19. april 2018 kl. 18:00-20:00

Hvor

Bornholms Museum, Skt. Mortens Gade 29, Rønne. Museet åbner ½ time før.

Pris

Entré - børn gratis - Medlemmer af Bornholms Museumsforening har fri adgang.
Flere arrangementer
Reliefudstilling på Hjorths Fabrik 23.03.18 Hjorths Fabrik, Krystalgade 5, Rønne Martin Thaulow holder foredrag om det at være på flugt 25.04.18 Bornholms Museum, Sct. Mortensgade 29, Rønne. Museet åbner ½ time før. Hjorths Fabriks værksteder er åbne 26.04.18 Hjorths Fabrik, Krystalgade 5, 3700 Rønne